Harasjøen / Glimt-bilder uke 46 - Stangeavisa - Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti.

For barna blir det blant annet bygging av steintroll og en tegnekonkurranse. Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang. Og for de litt eldre. Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti. På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen.

Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang. VEL BLÃ…ST! » Romedal Almenning & Stange Almenning
VEL BLÅST! » Romedal Almenning & Stange Almenning from rasa.no
På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen. Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti. Og for de litt eldre. Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten. Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang. For barna blir det blant annet bygging av steintroll og en tegnekonkurranse.

Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang.

Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten. Og for de litt eldre. På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen. For barna blir det blant annet bygging av steintroll og en tegnekonkurranse. Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang. Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti.

På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen. For barna blir det blant annet bygging av steintroll og en tegnekonkurranse. Og for de litt eldre. Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti. Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten.

Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti. Her er Stangeavisa-lesernes favorittsteder, se alle de
Her er Stangeavisa-lesernes favorittsteder, se alle de from www.stangeavisa.no
Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten. For barna blir det blant annet bygging av steintroll og en tegnekonkurranse. Og for de litt eldre. Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti. På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen. Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang.

Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten.

På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen. For barna blir det blant annet bygging av steintroll og en tegnekonkurranse. Og for de litt eldre. Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang. Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten. Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti.

Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti. På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen. Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten. For barna blir det blant annet bygging av steintroll og en tegnekonkurranse. Og for de litt eldre.

På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen. Gleder seg over ny flytebrygge pÃ¥ Harasjøen: â€
Gleder seg over ny flytebrygge pÃ¥ Harasjøen: â€" Den er fin from www.stangeavisa.no
Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten. For barna blir det blant annet bygging av steintroll og en tegnekonkurranse. Og for de litt eldre. Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti. Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang. På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen.

Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang.

Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang. For barna blir det blant annet bygging av steintroll og en tegnekonkurranse. Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti. Og for de litt eldre. Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten. På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen.

Harasjøen / Glimt-bilder uke 46 - Stangeavisa - Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti.. Det tar cirka en time å gå opp, men det er bra sti. Hedmark geologiforening inviterer til åpen dag i mammuthuset i vang. Presten i vallset, annelin bøttger, leder gudstjenesten. På toppen, som ligger 560 moh., er det flott utsikt over harasjøen. Og for de litt eldre.